Прихильниці Катерини Репяхової почали дистанційно встановлювати "діагноз" її сину. Дружині Павліка довелося в сльозах відповідати хейтерам

Новини шоубізнесу
6 545
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Жорстокі слова у бік молодшого сина Віктора Павліка неабияк зачепили його дружину

Молода дружина Віктора Павліка не приховує, що у їх спільного стина стався відкат розвитку . Натомість власним прикладом Катерина Репяхова намагається підтримати інших батьків, які зіштовхнулися з подібним, а також показати, якими способами особисто вона намагається виправити ситуацію. Проте, як показує практика, не всі користувачі Мережі знають значення слова “толерантність”.

Як виявилося, через одну з нещодавніх публікацій в Instagram, Катерина Репяхова та її маленький син стали жертвами булінгу. Адже деякі підписники почали висловлювати диванну “експертність” та почали приписувати діагнози маленькому Михасику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема користувачі соцмереж почали “навішувати” сину Катерини Репяхової та Віктора Павліка розлади аутистичного спектру. Проте сама блогерка не стала терпіти такі токсичні коментарі та прокоментувала нетолерантну поведінку деяких жінок.

Розумників викликали? Я думаю, що ця людина ніколи нормальною не стане, а мій хлопчик ще всім покаже. Якби "воно" несло покарання за свої слова, такою сміливою б не було. Через таких людей в нашому суспільстві ненормотипові діти вважаються чимось ганебним. Це велика біда,
— прокоментувала дружина Віктора Павліка.

Відомо, що дружина Віктора Павліка намагається зробити усе можливе, аби допомогти власному сину на корекційному шляху до запуску мовлення. Однак коли її почали цькувати — блогерка не стримала сліз.

Я пишаюся бути мамою ненормотипової дитини. Мій син обрав мене своєю мамою, тому що знав, що лише я зможу любити його таким, який він є, тому що саме я пройду з ним цей важкий шлях. Саме я буду тримати його за руку стільки, скільки йому буде потрібно...
— зауважила Катерина Репяхова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Віктор Павлік маніпулював молодою дружиною , погрожуючи їй розлученням. За словами Катерини, це було через її пластичні операції.