Прихильниці Виктора Павліка порадили його дружині стиліста: мовляв, тільки так вона буле схожа на "жінку відомого чоловіка"

Новини шоубізнесу
7 090
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Репяхова
Фото: instagram.com/repyahovakate

"Експертки" зі стилю розкритикували вбрання Катерини Репяхової на нещодавньому публічному заході

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка нещодавно перенесла операцію , пожалілася на негативні коментарі у свій бік. Виявляється, її підписниці явно не задоволені почуттям стилю блогерки. А днями вони взагалі почали радити їй звернутися до професійних стилістів, аби стати схожою на “жінку відомого чоловіка”.

Так, нещодавно Катерина Репяхова разом із чоловіком відвідала великий концерт Оксани Білозір, аби привітати артистку з днем народження. Для такого вечора блогерка обрала ніжну світлу сукню світлого відтінку, яку доповнила жакетом в колір, невеликою сумочкою та кедами. Саме останній елемент образу дівчини явно сильно збентежив підписниць дружини Віктора Павліка, тому вони почали дорікати Катерині, нібито в неї немає смаку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На щастя, сама Катерина Репяхова з гумором реагує на такі закиди від підписниць. Вона особисто підбирає вбрання і любить експериментувати, тому не вважає за велику необхідність звертатися до професійних стилістів, аби бути схожою на “жінку відомого чоловіка”.

Вибачте, дівчата, що не вгодила вам. Мені дуже подобається,
— відреагувала Катерина Репяхова.
Фото: instagram.com/repyahovakate
Фото: instagram.com/repyahovakate
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно дружина Віктора Павліка приголомшила тим, як виглядала у юному віці . Блогерка показала фотографію зі свого паспорта.