Як виглядають найвідоміші акторки із серіалу "Школа" через 6 років після його успіху (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 076

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Колаж 24 каналу

Деякі зірки реалізувалися як співачки

У 2018 році українського глядача підкорив серіал “Школа”, зірка якого похизувалася подарунком за 100 тисяч. Цікаво, що стрічка з мінімальними затратами змогла отримати таку шалену популярність.

З моменту виходу першого сезону на телеекрани країни вже минуло доволі багато часу. Тож представляємо вашій увазі те, як змінилися актори серіалу за останні роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ліза Василенко

Акторка, яка зіграла роль тінейджерки-блогерки Лоли, запам’яталася для українського глядача своєю неоднозначністю. Вона дозволяла собі дещо їдкі висловлювання про український народ. Після успіху стрічки Василенко переїхала в Москву та заявила, що не хотіла би жити в Україні. Вона казала, що українські патріоти “тупі” та “краще померти в росії, ніж жити в Україні”. Дещо пізніше Ліза закрутила роман з російським репером Моргенштерном, а з початком повномасштабного вторгнення просила вибачення в українського народу за сказані слова. Наразі акторка будує стосунки з Моргенштерном і заявляє, що вони підтримують Україну.

Анна Трінчер

Серіал “Школа” приніс Анні неймовірний успіх. Завдяки ньому вона стала популярною і реалізувалася як співачка. Після успіху “Школи” Трінчер взяла участь у проєкті “Голос” в команді Джамали. Їй вдалося дійти до фіналу. Щодо особистого життя, то вона була одружена з блогером Олександром Волошиним, проте нещодавно пара розійшлася. Наразі Анна заклопотана тим, що будує кар'єру.

Маша Кондратенко

Без сумніву, Машу можна назвати однією з найвідоміших акторок серіалу “Школа”. Наразі їй добре вдається реалізуватися як співачці. Під час повномасштабного вторгнення вона представила доволі мемний трек “Ванька-встанька”. Зараз артистка розвивається у своєму ексцентричному жанрі. Щодо особистого життя, то вона розповідала, що перебуває у стосунках.

Ірина Кудашова

Роль у серіалі школа для Ірини стала стартом в акторській кар'єрі. Дівчина цілком і повністю змогла реалізувати себе. Тепер вона заявила про свою персону і отримує чудові ролі. Відтак, на відміну від Анни та Маші, Ірина пішла акторською стежиною. Окрім того, Кудашова говорила що перебуває у стосунках. Цікаво, що при цьому свого часу вона зізнавалася, що раніше була нещасною в особистому житті. Тепер же у Ірини все добре.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Кудашова показала, як російська армія розтрощила її будинок. Артистка була дуже емоційною.