Маша Кондратенко пояснила, чому більше не афішує свої стосунки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 363
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Маша Кондратенко, фото
Фото: instagram.com/mashaa.kondratenko/

Артистка також розповіла, що для неї є важливим в стосунках

Маша Кондратенко, яка раніше приголомшила результатами свого схуднення, зізналась, чи вільне її серце. Також співачка відповіла, що для неї важливіше - стосунки чи робота. Більше про це - далі у цій статті.

Українська співачка Маша Кондратенко в нещодавньому інтерв’ю поділилась подробицями свого особистого життя. Дівчина зізналась, що наразі перебуває у стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас Кондратенко заявила, що кар’єра залишається для неї на першому місці. Тому дуже важливо, щоб її партнер ставився до неї з повагою.

Співачка також додала, що краще обговорювати ці нюанси від самого початку.

Хлопець мені, наприклад, спочатку б казав: “Ти дуже багато часу приділяєш своїй кар’єрі, а як же ж я?”. Якщо вже спочатку в нас якісь такі штуки починаються, то далі буде тільки гірше. Тобі треба обирати партнера, який поважає твою діяльність,
- стверджує артистка.

Але хто саме полонив її серце, Кондратенко не зізнається. І на це в неї є вагомі причини.

Я просто пам’ятаю, виставила фотографію і все: “Маша Кондратенко зустрічається з футболістом”. Написали нещодавно статтю: “Всі пісні Маші Кондратенко про футболіста, з яким вона зустрічалася у 2019 році”. Коли я щось показувала, в мене всі стосунки дуже швидко закінчувалися,
- пояснила Маша.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що у Мережі шукають Клавдію Петрівну. Чи вважають фанати, що це Маша Кондратенко - дізнавайтесь у цій статті .