Невже скоро весілля? Зірка серіалу "Школа" Ірина Кудашова отримала в подарунок розкішну каблучку за понад 100 тис.

Новини шоубізнесу
1 726
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ірина Кудашова
Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Ірина Кудашова розповіла про свого таємного коханого, який старший за акторку на 10 років

Зірка серіалу "Школа" та популярна блогерка, Ірина Кудашова, яка була жертвою абʼюзивних стосунків , відкрила двері до свого особистого життя. Акторка поділилася дивовижним коштовним сюрпризом від свого коханого, який старший за неї на 10 років. Цей подарунок, який коштує понад 100 тис. грн, вже став причиною для багатьох обговорень!

В інтерв'ю з Аліною Доротюк акторка розповіла про те, як їх знайомство з обранцем змінило її життя. Чи було освідчення? Чи змінилося щось після отримання цього неймовірного подарунка? Ці та інші деталі стосунків Ірини та її коханого стали об'єктом суспільного інтересу.

Так, виявилося, що таємний бойфренд Ірини Кудашової подарував їй розкішну каблучку від популярного ювелірного бренду. Ціна на таку прикрасу, як відомо, стартує від близько 100 тис. грн. Втім, за словами акторки, розцінювати такий подарунок за пропозицію — поки не варто.

Це поки що не пропозиція, просто подарунок. Ми зараз живемо разом. Офіційно ми у стосунках близько трьох місяців. У мене в TikTok було відео з моїм списком побажань на 2024 рік. І це кільце,
— каже Ірина Кудашова.
Ірина Кудашова
Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Не тільки кільце від відомого бренду стало предметом пишних розмов, а й спосіб, у який закохані познайомилися. Адже виявилося, що їй спілкування почалося у соцмережах, а далі — закрутилися стосунки. Зараз, за словами Ірини, вони вже майже три місяці разом, та й почали спільно проживати.

Ми познайомилися дуже незвичним чином. Коли я була в Польщі, проводила багато прямих ефірів. Ти потрапляєш в рекомендації й тебе може побачити взагалі не твоя аудиторія. Мій хлопець так мене й побачив, приходив на ефіри, дарував подарунки… Ми з ним списалися, зустрілися, познайомилися й закрутилося. Це настільки щира, чиста людина. Він вміє піклуватися. Виходить, такі чоловіки існують, а не тільки аб'юзери,
— додала акторка.

Нагадаємо, нещодавно Ірина Кудашова приголомшила кадрами з власної квартири у Чернігові. Ще на початку широкомасштабної війни росіяни розтрощили будинок акторки .