Фронтмен "Без обмежень" Сергій Танчинець зачарував новими кадрами з коханою, стосунки з якою не поспішає афішувати

Новини шоубізнесу
6 073

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Танчинець та Юліанна Корецька. Фото: instagram.com/sergii_tanchynets

Вкотре Сергій Танчинець і Юліанна Корецька підігрівають інтерес публіки спільними фото

Вже не перший місяць у Мережі обговорюють, що після розлучення Сергій Танчинець почав стосунки зі своєю піарницею Юліанною Корецькою. Перший час лідер гурту “Без обмежень” ніяк не коментував ці чутки, проте згодом — почав і сам їх підігрівати, викладаючи спільні фото з дівчиною.

Щоправда, з кожною такою публікацією прихильники артиста все менше сумнівалися в тому, що Сергій Танчинець і Юліанна Корецька дійсно разом. А у день народження музиканта дівчина остаточно “розкрила всі карти” і публічно зізналася йому у почуттях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавня публікація Сергія Танчинця в Instagram знову підігріла інтерес аудиторії. На власній сторінці він поділився спільними кадрами з Юліанною, які були зроблені під час прогулянки новим столичним мостом. Закохані відвідали пішохідний міст-хвилю, що сполучає парк “Наталка” з територією Оболонського острова.

Інспектували новий/черговий “Міст Кличка”,
— коротко підписав публікацію Сергій Танчинець.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Сергій Танчинець відсвяткував свій день народження. На честь цього він не просто виступив на сцені, а й зібрав 9 млн грн, які направлять на допомогу ЗСУ.