Лідер гурту "Без обмежень" закрутив новий роман: вже відомо, хто полонив серце Сергія Танчинця

Новини шоубізнесу
89 861
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Танчинець з новою коханою
Фото: instagram.com/yuliana_koretska

Тільки у 2023 році артист оголосив про розлучення з дружиною через 15 років шлюбу

Схоже, фронтмен гурту “Без обмежень”, який ліг у справжню труну заради кліпу, не довго залишався без коханої. Адже днями стало відомо, що Сергій Танчинець вже знаходиться у нових стосунках, а його нова кохана — часто супроводжує його на заходах. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

У новому відео на YouTube блогер-пліткар Богдан Беспалов заявив, що Сергій Танчинець закрутив новий роман. При чому його нова дівчина — з доволі близького оточення, адже вона працює у команді гурту “Без обмежень”.

Сергій Танчинець з новою коханою
Фото: instagram.com/yuliana_koretska

За словами блогера, стосунки між Сергієм та Юліаною почалися після зйомок кліпу на пісню “Дим”, прем'єра якої відбулася влітку 2023 року. Зйомки цієї відеороботи проводили частково в Києві, а частково в Португалії.

Танчинець перебуває у стосунках із дівчиною Юліаною. Юліана – представниця його команди. Вони зараз зустрічаються, але в жодному випадку це не афішують. Коли знімали кліп "Дим", у них там і зав'язався початок симпатії і стосунків,
— розвовів Богдан Беспалов.

Нагадаємо, раніше фронтмен "Без Обмежень" Сергій Танчинець розповів про свій похід до військкомату. Артист зізнався, чи стоїть на військовому обліку .