66-річний Павло Зібров заявився до ТЦК у супроводі цілого оркестру: "Старший лейтенант Зібров прибув!"

Новини шоубізнесу
1 372

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Павло Зібров. Фото: facebook.com/pavlozibrov57

Артист дійсно вразив усіх присутніх коли прийшов оновлювати дані у компанії 40 військових

Знаменитий український співак Павло Зібров, який назвав суму власної пенсії , поділився історією про свій візит до Територіального центру комплектування (ТЦК) для оновлення даних. Як саме артист вразив усіх, коли прийшов оновлювати дані — дізнавайтеся нижче!

У віці 66 років, Павло Зібров отримав запрошення на оновлення даних у ТЦК. І хоча артист був вкрай здивований такому, але вирішив дотриматись закону і пішов до Територіального центру комплектування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Особливо цікавим цей день став через те, що співак одночасно знімав кліп на свою пісню "Хрещатик" разом із військовим оркестром у центрі Києва. Тому знімальна група вирішила супроводжувати його до ТЦК. Там, до речі, артисту повідомили про придатність до служби. Про це він розповів у програмі “Ранок у великому місті”.

Мене викликали до ТЦК, щоб уточнити дані. Кажуть: "Ще підпадаєте під той вік, що треба відмітитися". Я беру банду з духовими інструментами, 40 осіб військових і ми під "Хрещатик" йдемо під ТЦК уточнювати дані. Підійшли – там всі розбіглися. Кажу: "Старший лейтенант Зібров прибув". Мені сказали, що я придатний. Та й українські дівчата під час гастролей сказали: "Придатний ви, Павло Миколайовичу, придатний ще",
— розповів Павло Зібров.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Павло Зібров та Дмитро Гордон приголомшили спільним виступом . Імпровізований перформанс глядачі зустріли оваціями!