Павло Зібров зізнався, заради чого він готовий збрити свої легендарні вуса, які застраховані на цілий мільйон

Новини шоубізнесу
606
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Павло Зібров
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Виявилося, все ж таки існує умова, за якої артист погодиться прибрати вуса, що вже давно є його візитівкою

Народний артист України Павло Зібров, який явно розраховував на більшу пенсію , назвав умову, за якої готовий поголити свої вуса. Саме це вже довгі роки є фішкою його стилю, але, як виявилося, співак готовий пожертвувати своїм “брендом”, заради одного. Усі подробиці дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Вуса Павла Зіброва — є невіддільною частиною його образу. Мало хто бачив артиста без волосся над губою, а сам він зробив це своєю “візитівкою”. Адже мало того, що у 2018 році артист застрахував власні вуса на мільйон гривень, так ще й присвятив їм хіт “Вуса-бренд”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, заради благодійної мети Павло Зібров публічно пообіцяв збрити свої вуса! Несподівано в коментарі "Times of Ukraine" артист заявив, що розпрощається з “родзинкою” свого образу тільки у тому випадку, якщо йому вдасться назбирати на танк для українських військових. Адже, за словами Зіброва, перемога України у війні з окупантами наразі є його найбільшою мрією. А заради її здійснення він готовий і не на таке!

Я б зголив би свої вуса… Якщо б зібрати за зголені вуса Павла Зіброва на танк і написати "Зібров". І він шурує по москалях,
— зазначив Павло Зібров.
Павло Зібров
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що через російсько-українську війну та різні політичні погляди Павло Зібров розірвав контакти з багатьма близькими друзями. Зокрема артист більше не спілкується з путіністкою Таїсією Повалій та її чоловіком, з якими товаришував 27 років.