Син Остапа Ступки розкрив деталі життя актора після "пʼяної ДТП" і зізнався, де зараз знаходиться його батько

Новини шоубізнесу
1 694

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дмитро та Остап Ступка. Фото: life.fakty.com

Дмитро Ступка розповів, чим закінчилася справа щодо аварії, спричиненої Остапом Ступкою ще у квітні 2023 року

Актор Дмитро Ступка поділився новими подробицями щодо судового процесу, пов'язаного з ДТП, яку вчинив його батько. У квітні 2023 року Остап Ступка спровокував аварію, в ході якої постраждав чоловік. Тому після цього інциденту актор мав чимало проблем, в тому числі прокуратура наполягала на трьох роках увʼязнення для артиста. Та на якому етапі зараз ця справа — дізнавайтеся на Хочу!

За його словами, судова справа вже завершена, і Остап Ступка поніс відповідне покарання за свої дії. Дмитро зазначив, що не знає всіх деталей аварії, але після інциденту вони мали розмову з батьком. Про це Ступка молодший розповів в інтервʼю obozrevatel.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дмитро наголосив, що Остап Ступка зробив висновки з ситуації та компенсував усі збитки потерпілому, дотримуючись закону. А зараз попри цей інцидент, Остап Ступка продовжує свою акторську кар'єру і навіть отримує нові нагороди за видатні ролі.

Якщо не помиляюся, всі питання з постраждалим у ДТП вирішені — сплачено гроші й за лікування, і за автівку, яка була пошкоджена. Щодо тата, думаю, це для нього великий урок, і впевнений, що ніколи більше не повториться. Буде більш обачним, обережним. Добре, що всі цілі та здорові. А залізо я взагалі не рахую — то дурниця.
Зараз тато продовжує працювати, грає вистави. Він нещодавно ще одну "Київську пектораль" отримав за роль,
— каже Дмитро Ступка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше потерпілий у "п’яній" ДТП з Остапом Ступкою розповів, як його обманув актор. Однак сам актор різко відповів на це і почав спростовувати слова потерпілого.