Остап Ступка може сісти на 3 роки: прокуратура наполягає на цьому після "п'яної" ДТП

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Син легендарного Богдана Ступки може на три роки потрапити до в'язниці. Після його "п'яної" ДТП у Києві, прокуратура має намір домогтися для актора Остапа Ступки серйозного вердикту. Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомила Київська міська прокуратура, у справі Остапа Ступки відбулися дебати. Інформація про це з'явилася на офіційній сторінці у Facebook . Цікаво, що пресслужба не стала називати ім'я обвинуваченого. Однак, виходячи з подробиць справи, журналістам стало зрозуміло, що йдеться саме про Остапа Ступку, який, будучи в стані алкогольного сп'яніння, на своєму Range Rover спровокував аварію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оскільки під час ДТП постраждала людина, прокуратура вимагає не пом'якшувати вердикт акторові. Під час судових дебатів прокурор вимагав для Ступки три роки ув'язнення, а також позбавити його прав на 5 років.

Прокурор у дебатах просив визнати обвинуваченого винним у пред'явленому обвинуваченні за ч. 2 ст. 286-1 КК України та призначити йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на п'ять років,

- ідеться в публікації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після того, що сталося, у театрі Франка відповіли, чи звільнятимуть Остапа Ступку за "п'яну" ДТП. У культурному закладі повідомили, що особливо цінують професіоналізм актора, але  є одне "але" ...