Збираються додати ще кілька років? Прокуратура заявила, що покарання Остапа Ступки за "п'яну ДТП" занадто м'яке

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Днями київська прокуратура ошелешила український інформаційний простір резонансною заявою. Представники столичної прокуратури заявили, що винесений вирок Остапу Ступці у справі про п'яну ДТП є надто м'яким. Нагадаємо, що артист  отримав обмеження волі строком на три роки та позбавлення водійських прав на 8 років.

Про це стало відомо з повідомлення видання  УНН . Джерело послалося на інформацію, надану пресслужбою Київської міської прокуратури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто відзначити, що 56-річний артист абсолютно не згоден з навіть таким вироком, який отримав. Він планує подавати на апеляцію.

Як було відомо, Остап просив пом'якшити покарання та обмежитися штрафом та позбавленням водійських прав на 5 років. Яке саме, на думку представників прокуратури повинно бути покарання, поки що не повідомляється.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про ДТП за участі Остапа Ступки , яка сталася 4 квітня у Голосіївському районі столиці. Відомо, що машина артиста зачепила легковик, в якому  знаходився чоловік. Він зазнав серйозних травм. Окрім того, стало відомо, що при вчиненні ДТП Ступка був у стані алкогольного сп'яніння.