Дружина Віталія Козловського зачарувала Мережу спільним кадром маленького сина з 86-річною прабабусею (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 342

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юлія Бакуменко та Віталій Козловський з сином. Фото: instagram.com/yuliabakumenko

Юлія Бакуменко опублікувала тепле родинне фото, сповнене особливих сенсів

Дружина українського співака Віталія Козловського — PR-менеджерка Юлія Бакуменко — опублікувала ніжний сімейний знімок, який зворушив їхніх шанувальників. На ньому дівчина показала власного сина, якого нещодавно похрестили , та прабабусю.

На фото, розміщеному у фотоблозі Юлії, видно маленьку ручку тримісячного Оскара, оточену долонями його 86-річної прабабусі. Підпис до світлини, яка викликає теплі почуття, говорить: "Сила і любов поколінь", супроводжений смайликом у вигляді сердечка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Син Віталія Козловського. Фото: instagram.com/yuliabakumenko

Нагадаємо, що Віталій Козловський на початку року здивував своїх прихильників новиною про одруження з Юлією Бакуменко, яка працює у сфері піару. У квітні 2024 року стало відомо, що в їхній родині з'явився первісток Оскар, який народився ще у лютому. Хоча родина не поспішає показувати обличчя малюка, вони час від часу діляться його милими фото.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно Віталій Козловський зачарував кадрами з прогулянки у компанії 3-місячного сина. Попри те, що артист служить у ЗСУ, інколи йому вдається спостерігати за тим, як росте його первісток.