Віталій Козловський похрестив свого сина: перше фото 2-місячного малюка

Новини шоубізнесу
2 456
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Віталій Козловський з дружиною та сином
Фото: instagram.com/vkozlovskiy

Хрещення відбулося у Михайлівському Золотоверхому монастирі

Популярний український співак, а нині військовий Віталій Козловський, який розчулив світлиною з покійним татом, похрестив свого сина Оскара, якому вже виповнилося 2 місяці. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що обряд хрещення проходив у Михайлівському Золотоверхому монастирі, в Києві. Цікаво, що Віталій нічого не повідомляв про цю знаменну подію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інформація про те, що Козловський похрестив малюка з’явилася завдяки священнику Олександру Баричку. Саме цей священнослужитель і проводив вище вказаний обряд. Відповідні світлини він розповсюдив у себе в Instagram.

Як бачимо зі світлини, священник позував разом з Віталієм та його обраницею Юлією Бакуменко. На руках у церковнослужителя був 2-місячний Оскар. До речі, на знімку можна навіть розгледіти обличчя малечі.

Новий воїн церкви Хрестової. Дочекався отримати Оскара,
- підписав кадр священник.
Пост священника Олександра Баричка
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віталій Козловський зізнався, що залишає дружину та сина і повертається на війну. Артист не на жарт розчулився у своєму пості. Зокрема, він розповів, що їздив додому, але тепер повертається на фронт.