3-місячний син Віталія Козловського вже визначився з музичним репертуаром! Ось яка пісня зіркового татка подобається Оскару найбільше

Новини шоубізнесу
528
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віталій Козловський
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Відомий артист показав, як за декілька місяців підріс його довгоочікуваний син

У лютому цього року Віталій Козловський вперше став татом , хоча й певний час приховував це від публіки. Проте як тільки артист наважився відверто говорити про особисте — у його соцмережах неодноразово зʼявлялися кадри як з довгоочікуваним сином, так і з коханою дружиною. А такі кадри, як показує практика, не може не викликати захоплення у широкої аудиторії.

Днями Віталій Козловський теж поділився радісним відео, на якому його тримісячний син Оскар танцює під пісню свого зіркового тата. Співак розповів в Instagram, що народження сина кардинально змінило його життя, змусивши переглянути свої пріоритети. На зворушливому фото, яке він опублікував, Віталій ніжно цілує ручку свого маленького синочка, демонструючи, як швидко він підріс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Віталій Козловський
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Віталій зізнався, що Оскар вже має улюблену пісню із репертуару свого зіркового батька. А саме — запальна композиція "Мала, танцюй".

Малюк настільки захоплений музикою тата, що навіть намагається танцювати під її ритми. Це неабияк потішило артиста, тож він замислився над створенням більш веселих композицій у майбутньому. А у своєму дописі Козловський звернувся до шанувальників, запитуючи, чи варто експериментувати з новими музичними стилями.

Оскару подобається пісня "Мала, танцюй". Він навіть лежачи намагається танцювати. Це так втішає і наповнює душу. Тож наступні треки мають бути танцювальними і, мабуть, неважливо — сумні або веселі! Чи ні?
— звернувся Віталій Козловський до підписників.
Віталій Козловський
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський розповідав, як його дружина відреагувала на повістку з військкомату . Артист зізнався, що кохана довго не сприймала таку новину та відмовлялася відпускати його на службу.