Спартак Суббота зіпсував репутацію ще одного ведучого: Слава Дьомін "вигрібає" від підписників за інтервʼю, яке ще навіть не вийшло

Новини шоубізнесу
4 859

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Слава Дьомін, Спартак Суббота. Фото: instagram

Підписники Слави Дьоміна обурені його вибором нового гостя інтервʼю

Славу Дьоміна, відомого українського шоумена та інтерв'юера, розкритикували в мережі через його нового гостя на інтервʼю. Скандальний блогер та ведучий "Подкаст терапії" Спартак Суббота, який нещодавно заручився, став причиною обурення серед підписників Дьоміна.

Все почалося після того, як Слава анонсував нове інтерв'ю зі Субботою. В Instagram ведучий поділився фрагментом зі зйомок, запевнивши, що інтерв'ю буде сенсаційним. Проте ця новина викликала хвилю негативу серед його підписників, багато з яких навіть відписалися від його сторінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Причиною невдоволення стала суперечлива репутація Субботи. Блогер був викритий на брехні щодо своєї медичної освіти, видаючи себе за психолога і кандидата наук. Додатково стало відомо, що він мав сексуальні стосунки з клієнтками, що викликало ще більше обурення в суспільстві. Після цих скандалів Євген Янович розірвав дружні стосунки та припинив співпрацю з Субботою, через що їх спільна "Подкаст терапія" більше не виходила.

Підписники Дьоміна не можуть зрозуміти, чому він вирішив записати інтерв’ю з таким суперечливим персонажем. У коментарях під постом вони висловлювали своє невдоволення та критикували Славу за цей вибір.

  • А, це той фейковий психолог чи психіатр, який казав, що україномовні люди ущербні?!

  • Не розумію для чого тягнути цю людину у медіапростір. Він людей ні за що не має. Бреше нахабно в очі та користується людьми. Геть його!

  • Дуже сумно бачити таких гостей. Це тупо.

  • Слава, а у Вас канал воскресіння людей з минулого. То Женя Власова зі своєю позицією “какаяразніца”, тепер Субота. Час відписуватися.

  • Зустрілись якось фейковий журналіст з фейковим психологом…

— пишуть у коментарях.

Славу Дьоміна розкритикували. Фото: скріншот
Славу Дьоміна розкритикували у Мережі. Фото: скріншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Спартак Суббота повернувся на YouTube. Але тепер він знімає відео для росіян.