Спартак Суббота повернувся на YouTube. Але тепер він знімає відео для росіян: що відомо

Новини шоубізнесу
619
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Спартак Суббота, фото
Фото: instagram.com/spartaksubbota/

Скандальний психолог вирішив запустити нове шоу російською мовою

Одіозний психолог Спартак Суббота, раніше відомий за шоу "Подкаст терапія" з Євгеном Яновичем, повернувся в медіапростір. Однак новий проєкт цього чоловіка викликає чимало запитань та обурень серед українців.

На YouTube з'явився канал Спартака під назвою "Самое Время". Так-так, російською мовою та, схоже, для російської аудиторії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей канал присвячений вивченню історії через призму психології. У описі "Самого Времени" зазначено, що експерти мають "природничо-науковий підхід у дослідженні історичних фактів та особистостей". Спартак Суббота представлений як київський когнітивно-поведінковий терапевт і кандидат психологічних наук (PhD). Співведучою стала Тетяна Мажаровська, яка є авторкою артлекцій та лекційного простору "Нехороша квартира".

Спартак Суббота повернувся
Фото: скриншот

В розпал повномасштабної війни в Україні Спартак Суббота вирішив, що буде доречно ділитись інформацією виключно російською мовою. Ймовірно, річ у тім, що психолог не хоче обмежувати себе лише україномовною аудиторією, а розглядає заробити грошей на росіянах.

Повернення Спартака Субботи на YouTube з російськомовним контентом викликало чималу хвилю хейту в Мережі. Глядачі засудили скандального терапевта та не полінились пригадати його минулі промахи.

Спартак Суббота нарвався на критику
Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, працювати на російському ринку полюбляє не тільки Спартак Суббота, а й репер Потап. Нещодавно артист осоромився концертом з російськомовними піснями, який відбувся в улюбленому місці путіністів.