Біллі Айліш обурила прихильників, заспівавши пісню російського гурту (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 485

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Біллі Айліш. Фото: Getty Images

Відома виконавиця неочікувано почала співати пісню російського гурту "Тату"

Відома американська співачка Біллі Айліш, яка знову здобула Оскар , опинилася в центрі скандалу після виконання пісні російського гурту. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

У своєму фотоблозі вона виклала відео, де підспівує під англомовну версію треку "Я сошла с ума" гурту "Тату" під назвою "All The Things She Said". На відео Біллі знаходиться в автомобілі у Берліні, вдягнена в сорочку та головний убір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це відео швидко розлетілося мережею, привернувши увагу української травесті-діви Монро, яка поширила його у своєму Telegram-каналі. Реакція фанатів була неоднозначною, адже Айліш неодноразово висловлювала підтримку Україні та засуджувала дії росії. Однак схоже, щодо музики вона сильно не переймається.

Деякі користувачі мережі припустили, що Айліш могла не знати про оригінальне походження пісні, яку виконувала. Однак, цей випадок викликав хвилю обурення серед її прихильників, що підтримують Україну. Однак варто зазначити, що раніше Біллі брала участь у благодійних заходах для підтримки України, зокрема в кампанії "Stand Up For Ukraine". Вона присвятила українцям пісню, а на своїх концертах співачка виходила з українським прапором, підкреслюючи свою позицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після свого камінгауту Біллі Айліш втрапила в скандал . Але причиною стала не її сексуальна орієнтація.