Б'є усі можливі рекорди: 22-річна Біллі Айліш знову здобула Оскар (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 223
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Біллі Айліш
Фото: Getty images

Першу статуетку артистка отримала ще 2 роки тому

96 церемонія премії Оскар принесла як несподіванки, так і цілком очікувані результати. Зокрема, варто відзначити, що кращим фільмом стала стрічка “Оппенгеймер”. До речі, вона зібрала далеко не одну нагороду.

Щодо інших номінацій, то тут не можна оминути категорію “Найкраща пісня”. Тріумф у цій номінації здобула 22-річна американська артистка Біллі Айліш, яка за останні три роки стала справжньою легендою світового масштабу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагороду знаменитість отримала за композицію “What Was I Made For”, яка стала саундтреком до фільму “Барбі”. Такий шалений успіх зустрів Біллі не вперше.

Зокрема, Айліш ще 2 роки тому отримала свій перший Оскар за пісню “No Time to Die”. Нагорода ж цього року стала для селебритіс другою в її кар’єрі не дивлячись на її юний вік. Цим самим артистка встановила своєрідний рекорд, так як молодших лауретів до неї ще не було.

Біллі Айліш
Фото: Getty images
Біллі Айліш
Фото: Getty images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як українська кінострічка “20 днів в Маріуполі” отримала Оскар у номінації “Найкращий документальний фільм”. Це перша нагорода в історії незалежної України.