"Дайте мені спокій": Біллі Айліш несподівано здійснила камінгаут

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома 21-річна американська виконавиця Біллі Айліш вразила фоловерів відвертим зізнанням. Артистка розповіла про свою сексуальну орієнтацію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Свій камінгаут Айліш зробила в  бесіді  з журналістами Variety. Зокрема, джерело поцікавилося у Біллі, чи не планує вона вчинити камінгаут.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Айліш неабияк була здивована таким питанням, так як була переконана, що всі знають про те, що їй подобаються дівчата. Вона заявила:

Я думала, що це було очевидно… Я не розуміла, що люди не знають…Я робила це давно і просто не говорила про це.

"Дайте мені спокій": Біллі Айліш несподівано здійснила камінгаут - фото №1

Однак, після виходу статті про орієнтацію Айліш, вона не отримала підтримки від громадськості. Зокрема, користувачі звинуватили артистку в тому, що та попросту заграє з ЛГБТ- спільнотою для привертання більшої кількості аудиторії. Також Біллі звинуватили в нечіткості її висловлювань щодо орієнтації. У себе в Instagram знаменитість відповіла на цей загальний хейт. Вона зізналася, що їй подобаються як жінки, так і чоловіки.

Мені подобаються хлопці та дівчата. Дайте мені спокій,

- різко написала артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олег Скрипка осоромився новою скандальною заявою про феміністок та представників ЛГБТ-спільноти. Артист заявив, що він виступає за здорове суспільство.