"Десь я чула, що у неї некрасиве обличчя": Ірина Горова зізналася, чи впливає вік Клавдії Петрівни на те, що досі її обличчя засекречено

Новини шоубізнесу
943

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/gorovaya_irina | Продюсерка Ірина Горова

Знаменитість зазначила, що Клавдія Петрівна не є підопічною її лейблу

Відома українська продюсерка Ірина Горова, яка видала заміж 26-річну доньку, поділилася деталями співпраці із загадковою виконавицею Клавдією Петрівною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, очільниця лейблу POMITNI розсекретила, чи впливає на контракт з артисткою той факт, що за чутками їй ще немає 18 років. Про це Горова розповіла у своєму інтерв'ю Аліні Доротюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Ірина повідомила, що знаменита співачка анонім не є підопічною її лейблу. Відомо, що творчість артистки належить до компанії Nebo Music. Щодо лейблу POMITNI, то вони є партнерами з питань дистрибуції.

Вони (Nebo Music, - Прим.ред) створюють матеріал. Вони мають взаємовідносини зі своїми артистами OSTI і Klavdia Petrivna, а ми дистрибутуємо вже артистів лейблу Nebo. І це не один лейбл, з яким ми співпрацюємо. Є лейбли, з якими ми співпрацюємо, але не розповсюджуємо це,
- поділилася Ірина.

Зазначимо, що побутує думка, що Клавдії Петрівні ще немає 18 років. Тож, щоб розставити всі крапки над “і“ Ірина Горова вирішила розповісти, чи відіграє це якусь роль у контракті зірки.

Ні на що не впливає. У тому і цікавість до Клавдії, що постійно хтось там щось придумує, хто під цією маскою, а хто це така. Десь я чула, що у неї некрасиве обличчя. Там купу купу всього, але це є зацікавленість, і це не пов'язано з якимось там обмеженнями контракту, чи віком, чи ще чимось,
- резюмувала Горова.

Дивитися з 1:28

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла, які стосунки із зірковим батьком має їхній спільний син. Продюсерка зазначила, чи вплинув на стосунки Потапа та 15-річного Андрія від'їзд артиста.