Колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла, які стосунки із зірковим батьком має їхній спільний син (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 058
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ірина Горова із сином
Фото: gorovaya_irina / Instagram

Продюсерка зазначила, чи вплинув на стосунки Потапа та 15-річного Андрія від'їзд артиста

Син відомого скандального українського репера та шоумен Потап, який оскандалився концертом з російськомовними піснями, 15-річний Андрій, час від часу відвідує свого батька за кордоном. Про це розповіла мама Андрія - продюсерка Ірина Горова. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідною інформацією Горова поділилася в інтерв'ю YouTube-проєкту Люкс ФМ. Вона зазначила, що у юнака класний батько.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, за її словами, Андрій та Олексій перебувають у прекрасних відносинах. Також продюсерка зауважила, що Потапенку молодшому потрібен досвід спілкування на чоловічі теми. Вона також розповіла, що Андрій та Олексій - дуже схожі.

Для нас важливо, щоб, незважаючи на все, у сина був батько і вони спілкувалися, тому що йому потрібен досвід поспілкуватися на всі чоловічі теми. Реально, Олексій – дуже класний батько, і ніщо не може вплинути на їхні відносини,
– сказала Ірина.

Дивитися з 4:51

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Михайло Ясинський розповів, хто міг повпливати на Потапа, що він більше різко не висловлюється про російську агресію. Продюсер твердо переконаний, що артисту могли погрожувати.