Раміна розповіла про плани на майбутнє з бойфрендом та розсекретила, на якому напрямку він несе службу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 103

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Раміна Есхакзай. Скриншот Instagram

Вони разом вже декілька місяців

Відома українська блогерка Раміна Есхакзай, яка зізналася, що лікарі заборонили їй їздити на фронт, розповіла про нового коханого. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, колишня дівчина юриста Євгена Проніна тепер зустрічається із військовим. Про це вона розповіла у авторському проєкті 30+.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зауважити, що Раміна не стала розкривати персону свого обранця вона не поспішає. Зірка лише зазначила, що він несе службу на харківському напрямку. Окрім того, Есхакзай зауважила, що дуже хоче відпочити зі своїм бойфрендом, однак переймається через можливий осуд суспільства.

Він не був на морі, але я боюся, що нас побачать, будуть думати, звідки у нього гроші на поїздку. Дуже хочу поїхати з ним відпочити,
- додала блогерка.

Дивитися з 1:26

Раніше Раміна говорила, що вкрай рідко бачиться зі своїм хлопцем, адже він постійно перебуває на передовій. Вони мають змогу побачитися лише тоді, коли Раміна приїжджає на фронт у рамках своєї програми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогерка Раміна розповіла, що страждає на розлад харчової культури. Журналістка зізналася, як намагається боротися з цією хворобою.