"Не могла прокинутися": Раміна Есхакзай зізналася, що лікарі заборонити їй їздити на фронт

Знаменитості
1 278
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Раміна Есхакзай має серйозні проблеми зі здоровʼям
Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala

Відома блогерка зіштовхнулася з емоційним вигоранням, на тлі якого в неї активізувався психічний розлад харчової поведінки

Відома журналістка, блогерка та інтервʼюерка Раміна Есхакзай, яка зустрічається з коханим на передовій, більше не знімає інтерв’ю на фронті. І, як виявилося, на те є вкрай серйозна причина. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Як відомо, Раміна страждає розладами харчової поведінки. І хоча тривалий час блогерка дотримувалася здорового раціону, вона все ще має проблеми з булімією. В коментарі програмі “Неймовірна правда зірок” журналістка зізналася, що на тлі емоційного вигорання в неї активізувався клінічний симптом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Раміни, через емоційне вигорання вона не могла насолоджуватися життям та не хотіла виходити з дому. На тлі цього вона навіть почала пити антидепресанти, бо приїжджаючи на інтервʼю — починала плакати, спілкуючись з людьми. Тому на деякий час їй довелося призупинити зйомки на гарячих напрямках.

У мене сталося емоційне вигорання і на тлі цього активізувався розлад харчової поведінки. Я останні пів року наїдалася будь-якої їжі, і потім йшла у вбиральню і позбувалася її. І я просто не могла впоратися з тривожністю, не могла прокинутися, лежала, мені хотілося спати й не прокидатися в цей світ. Я вже почала приходити на інтерв'ю і просто плакати, я навіть не могла ставити запитання людям,
— розповіла Раміна Есхакзай.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Раміна пригадала, як розходилася з Євгеном Проніним. Блогерка зауважила, що довго намагалася зберегти стосунки.