"Я регулярно працюю з психотерапевтом": Раміна розповіла, що страждає на розлад харчової культури

Новини шоубізнесу
1 648
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогерка Раміна
Фото: піар-служба Раміни

Журналістка розповіла, як намагається боротися з хворобою

Популярна українська медійниця Раміна Есхакзай, яка пригадала, як розходилася з Євгеном Проніним, розсекретила, що вже майже рік страждає булімією (розлад харчової поведінки). Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, наразі Есхакзай вирішила перейти на лікування антидепресантами. Таке рішення Раміна прийняла через те, що попередні методи не мали позитивного результату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, медійниця говорить, що тільки п'ять днів не влаштовувала знущання зі свого організму. В той час медійниця їла все, що хотіла.

Скоро буде майже рік, як я хочу впоратися без антидепресантів та знову почати жити, а не три дні нормально, далі два їм все підряд та блюю, потім знову спочатку. Мій максимум за останні пів року, коли я не чинила насилля над своїм організмом, - це п'ять днів. Рівно п'ять днів я не мучила себе, споживаючи все підряд, щоб мій мозок відключився на час, поки я споживаю їжу.
- заявила Есхакзай у Telegram .

Як розповіла інтерв'юерка, вона пропрацьовує цю проблему з психотерапевтом та нутриціологом. Однак, поки що Раміна не бачить відповідного ефекту від цих занять.

Я регулярно працюю з психотерапевтом, коучем, нутриціологом. Але зараз ефект або низький, або його немає, бо я просто не можу виконувати рекомендації. Якщо я все-таки буду приймати антидепресанти, то це для того, щоб змінити нейронні зв'язки та патерни поведінки,
- додала ведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогерка Раміна згадала, як закінчувала стосунки з Віталієм Козловським. Раміна також згадала момент, коли Віталій робив їй пропозицію.