Арам Арзуманян шокував зізнанням про втрату трьох дітей: "Це просто розриває серце"

Новини шоубізнесу
3 367

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/aram_dad/

Зірка "Скаженого весілля" розповів, як вони з дружиною пережили цей складний час

Дивлячись на завжди позитивного Арама Арзуманяна, важко уявити, що він міг пережити таке горе. Актор, який недавно розповідав про те, як планує своє дозвілля, вперше зізнався, що втратив три дитини…

Український актор та комік Арам Арзуманян наважився розповісти про велику трагедію у своєму особистому житті. Актор зізнався, що тричі переживав найбільшу втрату у своєму житті — втрату дитини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За його словами, це був найскладніший час для нього та його дружини Христини. У неї тричі завмирала вагітність у першому триместрі в період з 2013 до 2015 року.

Арам розповів, що постійно підтримував свою кохану і не показував свого болю, щоб не засмучувати її ще більше. Він вірить, що саме це допомогло їм пережити горе:

Якраз через підтримку і треба переживати це. Самому дуже боляче, просто не знаходиш місця. Вона ніколи не бачила, щоб я через це плакав. Біля неї я був максимально сильний, підтримував, я казав, що ми знайдемо вихід, все буде добре, головне твоє здоров'я.
Фото: instagram.com/aram_dad/

Актор додав, що дружина неодноразово говорила, що більше не зможе мати. Вона страждала, почуваючись непотрібною та неповноцінною. Від цього Араму було ще гірше, однак він продовжував шукати розв'язання проблеми й підтримувати кохану.

Це просто розриває серце, розриває тебе зсередини, але ти маєш триматись терпіти і її надихати, бути поряд. Потім якусь мить знайдеш — пішов поплакав собі. Я шукав відповіді тоді скрізь. Бо лікарі нічого не знають що робити, аналізи ніхто не знає що робити, досвідчені супердорослі не знають що робити. Я навіть до чаклунів їздив,
— розповів Арзуманян.

Арам Арзуманян та його кохана дружина Христина разом вже понад 11 років. На щастя, парі таки вдалось поповнити свою сім’ю. У 2016 році в них народилася донька Анаїт, а через кілька років — син Тигран. Другі пологи були дуже складними, тому Арзуманян вирішив, що його дружина більше не народжуватиме дітей задля власної безпеки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше зізнанням про невдалі вагітності шокувала Альона Омаргалієва. Популярна українська співачка вперше наважилася говорити на широку аудиторію про такі інтимні речі.