"Звісно, іноді доводиться відкласти деякі свої плани": актор Арам Арзуманян розповів, як планує своє дозвілля

Новини шоубізнесу
13 008
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Арам Арзуманян, фото
Фото: пресслжуба Нового каналу

Знаменитість старається якомога більше часу проводити зі своєю сім'єю

Нещодавно відомий український актор Арам Арзуманян, який раніше ділився незабутнім досвідом із сеансу екзорцизму , взяв участь у сімейному розважальному шоу “єПитання”, яке виходить щопонеділка о 20:00 на Новому каналі. Під час зйомок він розповів про власне дозвілля та відпочинок із близькими. А ексклюзивними подробицями поділився з Hochu.ua !

Під час війни багатьом українцям здається, що відпустка чи навіть повноцінні вихідні – табу. Багато з нас розучилися відпочивати, хоча активне дозвілля є важливим для гарного самопочуття. Актор Арам Арзуманян розповів, що поповнює запаси енергії саме завдяки родині. Втім, через шалений графік, часті зйомки та гастролі йому не завжди вдається провести час у колі близьких.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як йому вдається організовувати вільний час? Про це він говорить так:

Через вистави, над якими зараз працюю, не завжди вистачає часу на якісь хобі. Та коли все ж вдається виділити кілька годин, то проводжу їх у спортзалі. Я займаюся важкою атлетикою. Тренування особливо допомагають впоратися з поганими думками: коли навантажую себе гантелями, то стає трохи легше на душі,
– ділиться Арам Арзуманян.

Якщо ж випадають вихідні, то учасник шоу “єПитання” обовʼязково організовує дозвілля з близькими. Це можуть бути як спільні перегляди фільмів або кіно, так і похід на виставку чи прогулянка парком на самокаті.

Буває, їздимо разом з донькою в кінотеатр дивитися мультики. А ще проводимо час культурно: відвідуємо різні вистави в театрі. Син поки що маленький хуліган, то йому ще не дуже цікаво ходити з нами. Але ми також і з ним влаштовуємо веселощі: час від часу катаємося на самокатах у парку, – ділиться актор. – Звісно, іноді доводиться відкласти деякі свої плани. Однак єдине, чого не залишаю на потім, це допомогу. Обов’язково доначу й залучаю свою сторінку в Instagram, щоб вона принесла користь іншим. Я живу тут і зараз. Але не дозволяю собі розслаблятися, бо в мене двоє дітей. Тому маю думати про них та їхнє майбутнє.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше в Мережу потрапили кадри зустрічі Алана Бадоєва з дітьми , яких він не бачив уже 4 роки! Ці фото розчулили багатьох користувачів.