Дружина Тімура Мірошниченка пережила викидень: Інна дала важливу пораду всім дівчатам

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тімур та Інна Мірошниченки вже стали багатодітними батьками, і на цьому не планують зупинятися, адже дружина ведучого вже повторно подала документи на усиновлення ще однієї дитини. Однак знаменитій парі довелося зіткнутися і з особистими проблемами, адже одного разу вони втратили дитину.

Ще кілька років тому в інтерв'ю Аліні Доротюк Інна зізнавалася, що пережила викидень. Тоді дружина популярного ведучого припустила, що це могло статися через те, що вона не готова була ставати мамою. У той період Інна була зациклена на своїй кар'єрі та всі її думки були зосереджені тільки на роботі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram нотаріус згадала той непростий період. Інна підкреслила, що таке трапляється з багатьма дівчатами, а вплинути на втрату дитини в такому випадку неможливо. Мірошниченко лише порадила пережити цей біль, змиритися з тим, що сталося, і почати рухатися далі.

Наша перша вагітність теж перервалася. Це потрібно просто прийняти. Більш "сухий" аргумент - кожна 5-6 вагітність не завершується пологами. Більш "глибокий" - у цієї дитини була коротка місія. Щось "підсвітити" у вас. Вона її виконала і пішла чекати свого іншого втілення. Так мало статися і все. Дайте собі час прожити біль, відпустити та рухатися далі,

- підкреслила Інна Мірошниченко.

Дружина Тімура Мірошниченка пережила викидень: Інна дала важливу пораду всім дівчатам - фото №1
Фото: instagram.com/_inna_mi_
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також зіркова пара зауважує, що власним прикладом хоче показати суспільству: усиновлена дитина абсолютно нічим не відрізняється та має такі ж права як й інша малеча. Щоправда,  у розвитку всиновлених дітей , як і у вихованні, як раніше зізнавалася сама Інна Мірошниченко, все-таки є свої нюанси.