У родині Мірошниченків довгоочікуване поповнення: Тімур та Інна довели до сліз кадрами зустрічі з названою донечкою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
15 613

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тімур та Інна Мірошниченки. Фото: instagram.com/_inna_mi_/

Зіркове подружжя нарешті закінчили процес вдочеріння другої дитини

Тільки днями Тімур та Інна Мірошниченки відсвяткували рік з моменту всиновлення малюка Марселя, як вже сьогодні вони офіційно стали батьками вчетверте. Адже в зірковій родині сталося поповнення — ведучий та його дружина, успішна адвокатеса, вдочерили дівчинку.

Радісною новиною Тімур та Інна поділилися у себе в соцмережах. У спільній публікації в Instagram зіркове подружжя поділилося чуттєвими кадрами зустрічі з донечкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На них Мірошниченки позують спочатку вдвох, а вже незабаром у їх люблячі обійми поринає названа донечка, за процесом вдочеріння якої спостерігали сотні тисяч підписників зіркового подружжя. Поки Тімур та Інна не стали розкривати усі подробиці та навіть не розсекретили імʼя дівчинки, або ж її вік.

+1,
— коротко підписала публікацію Інна Мірошниченко.

Не дивно, що підписники зіркового подружжя не змогли стримати сліз від такого зворушливого моменту зустрічі Інни та Тімура з донькою. В коментарях користувачі Мережі побажали дівчинці легкого процесу інтеграції в нову родину, а її новим батькам — подякували за таку сміливість, подарувати любов та сімейне тепло дітям, що стали сиротами.

  • Всиновили ви, а плаче половина ваших підписників. Вітаю вашу неймовірну родину❤️

  • Я така щаслива за цю душу, яка знайшла свій шлях до любові та до своєї сімʼї.

  • Плачу сльозами радості за ваше щастя🥹,

— пишуть підписники.

Тімур та Інна Мірошниченки стали батьками вчетверте. Фото: скриншот
Тімур та Інна Мірошниченки стали батьками вчетверте. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше військовозобов'язаний Тімур Мірошниченко розсекретив, яку отримав "бронь", аби не йти на фронт. Телеведучий відверто зізнався, чи думав про втечу за кордон, аби не служити у війську.