Військовозобов'язаний Тімур Мірошниченко розсекретив, яку отримав "бронь", аби не йти на фронт

Новини шоубізнесу
1 429
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тімур Мірошниченко
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Телеведучий відверто зізнався, чи думав про втечу за кордон, аби не служити у війську

Український телеведучий Тімур Мірошниченко, який отримав смішну зарплатню , коментуючи Нацвідбір на Євробачення, відверто зізнався, чи готовий іти воювати. Виявилося, що шоумен часто навідується у ТЦК, однак долав Збройних сил України він досі не доєднався. Чому саме — дізнавайтеся на Хочу!

Як відомо, Тімур Мирошниченко є багатодітним батьком, а незабаром вони з дружиною всиновлять ще одного малюка . Водночас чоловік є військовозобов'язаним, оскільки має звання молодшого лейтенанта. Однак велика родина — не основна причина, чому телеведучий не встав на захист України зі зброєю в руках під час повномасштабної війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Тімура, кожні півроку він навідується у ТЦК та проходить там усі необхідні процедури. Однак наразі його не забирають до армії, оскільки ведучий має “бронь” від роботи. Детальніше про це чоловік розповів в YouTube-проєкту “У ліжку”.

Так, у мене є бронювання від моєї роботи, тому що я працюю на телебаченні, а телебачення, як засіб масової інформації, є частиною критичної інфраструктури країни. Тобто в мене є бронювання, але, якщо настане той момент, що все варіантів уже немає, то звісно я тікати за кордон точно не буду,
— додав телеведучий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина Тімура Мірошниченка розповіла, чи розглядають вони можливість еміграції з дітьми. За її словами, існує лиш єдиний варіант , коли вони можуть переїхати в іншу країну…