Тамада за 4 тисячі гривень: Тімур Мірошниченко роздягнувся на сцені “Ліги Сміху. Волонтерський десант 3" і нарвався на бійку (ВІДЕО)

ТВ-шоу
3 268
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тімур Мірошниченко
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Таким відомого телеведучого глядачі точно ще не бачили

Телеведучий Тімур Мірошниченко, який незабаром знову всиновить дитину , став запрошеним гостем нового випуску “Ліги Сміху. Волонтерський десант 3” на телеканалі ТЕТ. Він з’явився в театральному конкурсі разом з командою Ігоря Ласточкіна “Наш Формат” і вразив глядачів.

Таким дотепним і самоіронічним його ще ніхто не бачив. Хоча й у театральному номері Тімур Мірошниченко зіграв самого себе на сільському весіллі у шкільному спортзалі, де молодята сплутали валюту в гонорарі ведучого. “Уявіть собі ситуацію, коли домовлялися з ведучим про весілля, але у фразі “4 тисячі доларів” десь загубили слово доларів” , — оголосили їхній виступ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наречений Володимир Черняк спробував нашкребти на гонорар ведучого з конвертів, які подарували гості, і зізнався, що для їхньої сім’ї це непідйомна сума.

Та і я мав би якось одразу здогадатися, що весілля в селі у шкільному спортзалі — це життя, а не концепція свята,
— заявив Тімур Мірошниченко зі сцени й “розірвав” цим жартом глядацьку залу.

У результаті Мірошниченко погодився провести весілля за 4 тисячі гривень й оголосив, що бійка з боярином і друзями нареченого входить у пакет послуг. Після цих слів він роздягнуся до борцівського трико, яке було під костюмом, і заволав: “Сюда, Наш Формат” . За таку сміливість глядацька зала зірвалася бурхливими оплесками, а тренери оцінили номер у максимум балів.

Тімур Мірошниченко
Фото: пресслужба
Запам’ятайте, більше ви Мірошниченка таким не побачите,
— прокоментував ведучий “Ліги Сміху. Волонтерський десант 3” Євген Кошовий.

У коментарях також відзначили, що завдяки команді “Наш Формат” Тімур Мірошниченко розкрився абсолютно по-новому:

  • Тімур крутий. Талановитий в усьому

  • Крутезна гра! Браво, так професійно зіграно, що я дійсно співпереживала нареченому і ведучому. Хлопці, ви створюєте гумористичні шедеври. Хай щастить

  • Крутецький тандем “Формату” з Мірошниченком,

— пишуть у коментарях.

Уже цієї п’ятниці, 19 квітня, у новому випуску “Ліги Сміху. Волонтерський десант 3” глядачі побачать співачку Анну Трінчер, акторку “Жіночого Кварталу” Катерину Нікітіну, капітана шоу “Я люблю Україну” Юрія Ткача та коміка Васю Харізму. Усі вони об’єднаються з командами-учасниками в театральному конкурсі, щоб підтримати країну жартами й допомогти українським військовим, адже переможці кожного випуску передають автівку нашим захисникам. Смійтеся та об’єднуйтеся довкола волонтерських місій щоп’ятниці о 20:00 на телеканалі ТЕТ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно дружина Тімура Мірошниченко зізналася, чому вони вирішили всиновити відразу дві дитини . Зіркове подружжя Мірошниченків не збирається зупинятися й вже працює над поповненням родини!