"Круто бути чесним і порядним": Решетнік відповів стосовно хейту через його бронь від мобілізації

Новини шоубізнесу
582

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Ведучий вкотре зазначив, що робить все у рамках закону

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік, який замислюється над поповненням у родині, поїхав із родиною у відпустку. Варто зауважити, що окрім побажань Григорій отримав чималу порцію критики від фоловерів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram знаменитість поділився кадрами з вокзалу. Григорія розкритикували за те, що він, на відмінну від багатьох може вільно пересуватися країною та виїжджати з неї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Решетнік не змовчав і відреагував на ці закиди. Він заявив, що робити все відповідно до закону. Окрім того, він зауважив, що є багатодітним батьком, сплачує податки та допомагає ЗСУ.

Я розумію і усвідомлюю всю актуальність цього запитання... Скажу наступне. Круто жити за законом і завжди дотримуватися його – це і є відповідальність. Круто народжувати дітей за коханням і бажанням, ще до того, як це давало якісь переваги. Круто завжди жити та залишатися в Україні – вірити в неї та її людей. Круто працювати та справно сплачувати податки, підтримуючи економіку. Круто допомагати тим, хто захищає нас і дякувати щоденно не лише словом. Круто бути чесним і порядним – в цьому сила та щастя,
- наголосив ведучий.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Григорій Решетнік розповів, чому на телеекрани в 2024 році вийде саме проєкт “Холостяк”. Ведучий каже, що це велике щастя мати за головного героя цього сезону Олександра Терена, який є ветераном війни.