"Я не порушую закон": Григорій Решетнік розсекретив, як заробляє за кордоном

Новини шоубізнесу
1 063
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Григорій Решетнік
Фото: пресс-служба канала СТБ

Шоумен також розповів, чому їздив на концерт Бейонсе у Варшаву

Відомий український телеведучий та шоумен Григорій Решетнік, який здивував громадськість недитячим питанням, відкрито говорить, що час від часу виїжджає з України під час широкомасштабної війни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, ведучий разом з дружиною Христиною доволі часто публікує у себе в соцмережах фото із закордонних мандрівок. Це призводить до хейту та обурення українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, в інтерв'ю Аліні Доротюк Григорій заявив, що всі його виїзди з України носять лише робочий характер. Це і благодійні заходи, і корпоративи, на яких він заробляє кошти. Григорій також зауважив, що він батько трьох малолітніх дітей (синів) і має право перетинати кордон, адже українське законодавство дозволяє йому це робити.

Я не порушую закон. Я заробляю гроші, щоб потім допомагати. Я живу в Україні, витрачаю в Україні гроші, плачу податки, допомагаю військовим,
- заявив шоумен.
Григорій Решетнік з дружиною
Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

В підсумку, Григорій зазначив, що не так вже й багато разів виїжджав за кордон за період широкомасштабного вторгнення. Шоумен запевнив, що це було менше 10 разів, однак окрім робочих відряджень Решетнік вивозив свою сім'ю на відпочинок, а також відвідував концерт Бейонсе у Варшаві. Саме за цю поїздку він отримав найбільше хейту. Українці були незадоволені, що чоловік не просто розважається під час війни, а й робить це публічно. Решетнік відзначив, що просто хотів переключитися та відволіктися від реалії війни.

Коли ми виїжджали на концерт Бейонсе, летіли всі "Кинджали" світу на Печерськ, де було троє дітей. Ми завжди в Україні думками, але переключитися... Я іноді не розумію масштабу хейту, але я розумію свою відповідальність. Так, це, напевно, було неправильно, недоречно, люди не заслуговують, але водночас це чесно. Тому що багато людей було на концерті. Я не хочу, щоб мене фотографували за спиною,
- пояснив демонстрацію поїздки Решетнік.

Дивитися з 55:17

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Григорій Решетнік заявив, чи піде воювати на передову. Ведучий також зазначив, що є лейтенантом запасу.