"Я - лейтенант запасу": Григорій Решетнік заявив, чи піде воювати на передову (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 638
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Григорій Решетнік
Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Ведучий також розповів, як ставиться до закидів стосовно того, що він досі не воює

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік, який вже розповідав про досвід зустрічі з ТЦК в Одесі, чесно зізнався коли піде захищати Україну на передову подробиці в нашому матеріалі.

Отож, в інтерв'ю Аліні Доротюк Решетник твердо відповів, що не буде ховатися від призову та піде на фронт. Він також зауважив на тому, що є багатодітним батьком. Відтак, коли всі багатодітні батьки будуть призвані, він також не залишиться осторонь і візьме до рук зброю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, Решетнік є лейтенантом запасу. Ба більше, він - військовий психолог.

Це може звучати досить пафосно і дехто скаже "хотів би — вже б пішов", але я спробую аргументувати. Я хлопець з Миколаєва, і ми завжди з друзями йшли до кінця. Я два роки ходив на військову кафедру у військовий інститут. Я обов’язково піду захищати свою країну, коли дійде черга, коли там буду ефективніший, ніж тут. Я не спатиму, коли всі багатодітні підут Я - лейтенант запасу, якщо не помиляюся. Я жив у казармі. І я обов'язково піду захищати свою країну, коли я там буду більше потрібен, ніж ефективнішим тут, коли я там зможу допомогти, - також продовжив говорити він. - Хтось каже, що один воює, а шість працюють... Різні меседжі, різні погляди.
- зазначив Григорій.

Зазначимо, що на фоні всього цього, Григорій висловив свої думки стосовно закидів, які він отримує від фоловерів на рахунок того, що до сих пір не воює. Зірка вітчизняного ТБ заявив, що жодного закону не порушував.

А я що буду ховатися? Кудись виїжджати? Це нереально. На сьогоднішній день багато хто говорить "Чому не на фронті?"... По-перше, я не порушую закон. По-друге, я несу відповідальність перед сім'єю, яка благає і просить... Це запитання мені Христина ставить щоразу. Ми свято віримо в перемогу. І, по-третє, я і справді відчуваю ефективність своєї публічної діяльності.
- підсумував Григорій.

Дивитися з 1:39:31

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Григорія Решетніка показала архівні світлини з їхнього вінчання. Обвінчалася пара 14 років тому.