48-річна Наталя Могилевська в обтислому боді показала, як погладшала всього за декілька місяців (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 788

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

До власного дня народження артистка планує схуднути та зробить це разом зі своїми прихильницями

2 серпня співачка Наталія Могилевська, яка пише свою першу книгу для дітей, святкуватиме свій день народження, до якого почала готуватися за місяць. Адже напередодні свого 49-річчя зірка планує позбутися зайвих кіло. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в соцмережах співачка відверто розповіла, що після свого великого сольного шоу у Києві, яке відбулося ще 16 березня, артистка набрала зайві кіло. За словами Наталії, з того моменту вона погладшала на 5 кіло і тепер планує виправити це.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Наталія Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Однак, аби процес схуднення вийшов цікавим та мотиваційним, Могилевська вирішила запустити власний марафон "Богиня до дня народження". Своїм прихильницям артистка пропонує обрати комфортний шлях тренування, фахівця і систему харчування, та навіть скористатися порадами психолога чи лайф-коуча.

Я так чудово відпочила після свого величезного сольного концерту, що набрала п'ять зайвих кіло. Хочу до дня народження їх позбутися. За останній місяць я з'ясувала все найсучасніше стосовно харчування, щоб схуднути, косметології, медикаментів, аналізів, які треба здати, спорту, танців, психологів. Можна вважати, що я починаю свій власний марафон,
— розповіла Наталія Могилевська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська поділилася враженнями від сольного концерту Макса Барських на біс. Артистка на власні очі побачила живий виступ колеги, карʼєра якого починалася на її очах.