Наталія Могилевська зібрала аншлаг на сольному концерті у Києві: "Мами два тижні дома майже не було!"

Новини шоубізнесу
20 336
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська
Фото: пресслужба

Артистка поділилася емоціями від виступу і подякувала всім, хто був причетний до створення її великого шоу "Одне велике серце"

Після перерваного концерту у Кривому Розі через ракетний обстріл, Наталія Могилевська зібрала армію шанувальників у столиці України. Як пройшов сольний концерт артистки під назвою "Одне велике серце” — дізнавайтеся нижче!

Минулої суботи у Палаці "Україна" був аншлаг, адже у цей день сцену запалила народна артистка України. Співачка поділилася своїми емоціями щодо події, на яку завітали не тільки її прихильники, але й колеги по цеху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Наталія Могилевська
Фото: пресслужба

На своїй сторінці в Instagram Наталія Могилевська подякувала своїй величезній команді, яка допомагала створити велике шоу “Одне велике серце”. Окрім того, без слів подяки не обійшлися й рідні артистки — її коханий чоловік та названі донечки, для яких, схоже, період підготовки мами до виступу був не таким вже й легким, адже майже увесь свій час співачка займалася організаційними питаннями.

Я хочу подякувати за шалений вибух емоцій, за спільну любов до України, одне до одного. Я хочу подякувати всім, хто зробив зі мною цей прекрасний вечір казковим. І низький уклін моїй родині за підтримку, ніжність і терпіння, бо мами два тижні вдома майже не було,
— зазначає Наталія Могилевська.
Наталія Могилевська
Фото: пресслужба

За словами Могилевської, концерт  “Одне велике серце” —  це поєднання відомих хітів та пісень з нового потужного альбому співачки: “Я повертаюсь”, “Коханий – позивний”, “Давай зустрінемо Різдво вдома”, “Під ковдрою”, “Я вдома”, “Ми будем стояти”, “Одне велике серце”. Зі сцени Палацу Україна у виконанні Могилевської також звучали золоті хіти, за якими всі так сумували: “Відірватись від землі”, “Відправила message”, “Ти мені не даєш” та інші.

Наталія Могилевська
Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська емоційно розповіла про смерть рідної людини в окупованому Маріуполі. Через російську агресію вона навіть не змогла нормально похоронити дядю, який загинув під час боїв за місто.