"Я вам влаштую кузькіну мать": український продюсер розповів, як Алла Пугачова боялася, що її затьмарить Ірина Білик

Новини шоубізнесу
3 974

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Артистка нібито особисто дзвонила керівникам російських медіа, щоб ті навіть не думали писати про Білик

Популярний український продюсер та ведучий Євген Фешак приголомшив історією про скандал між Іриною Білик та Аллою Пугачовою, яка за словами путініста Стаса Барецького має проблеми у стосунках з Максимом Галкіним. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, за словами Фешака непорозуміння між артистками виникли тоді, коли Білик нібито намагалася вийти на російський ринок. Саме тоді у рф люди слухали такі хіти, як “Сне”г та “Рябина”, а також багато інших.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, Аллі Борисівні, вочевидь, це не сподобалося. Знаменита артистка розглядала Ірину як потенційну суперницю на пострадянській сцені. Відтак, примадонна, щоб не ділити популярність із молодшою колегою, нібито мало не особисто зв’язувалася з очільниками різних масштабних медіа і забороняла їм писати про Ірину.

Був період, коли всі артисти намагалися завоювати ще й російський ринок. Ірина Миколаївна – це було дуже вже давно, напевно, років 15 тому – ламанулася до росії. У неї були класні романтичні пісні тоді: "Снег", "Рябина" і так далі. Наскільки я знаю, був скандал з Аллою Борисівною Пугачовою. “Пугачиха", наслухавшись цих пісень – як на мене, вони вайб мають спільний – вона ледь не особисто зателефонувала всім керівникам медіа в Москві і сказала: "Не дай Боже ви будете робити з неї зірку, я вам влаштую кузькіну мать.
- зізнався Євген у ефірі "Люкс ФМ".
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Білик щемливо відреагувала на загибель свого друга, якому ще місяць тому стоячи аплодував увесь Палац Україна. Антон Смецький був не просто відомим хореографом, а й відважним захисником України, який попри втрату кінцівки повернувся на передову.