Вілл Сміт та Джада Пінкетт-Сміт знову стануть батьками, хоч вже довгі роки не живуть разом

Новини шоубізнесу
670

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вілл Сміт та Джада Пінкетт-Сміт. Фото: Getty Images

Зіркова пара звернулася до сурогатної матері, яка народить їм третю спільну дитину

Відомий оскароносний актор Вілл Сміт стане батьком вчетверте! Разом з дружиною Джадою Пінкетт-Сміт, з якою він не живе разом вже 7 років, знаменитість очікує на появи ще однієї дитини. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Цього разу дитину йому народить не дружина Джада Пінкетт-Сміт, а інша жінка. Радісно новина просочилася у ЗМІ відразу після того, як пара відвідала прем'єру фільму "Погані хлопці: Все або нічого", де Сміт зіграв одну з головних ролей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє видання Ace Showbiz, 55-річний Вілл та 52-річна Джада звернулися до сурогатної матері, яка й народить їм дитину. Проте варто зазначити, що цією новиною з журналістами поділилися не самі знаменитості, а особа, наближена до пари.

У Вілла і Джади народиться ще одна дитина від сурогатної матері,
— повідомив інсайдер із близького оточення пари.
Вілл Сміт та Джада Пінкетт-Сміт. Фото: Getty Images

Сміт і Пінкетт-Сміт одружені вже понад 26 років і вважаються однією з найміцніших пар Голлівуду. Минулого року Джада повідомила шанувальникам, що з 2016 року вони живуть окремо, хоча офіційно залишаються у шлюбі. Вона підкреслила, що вони все ще мають почуття одне до одного та працюють над збереженням стосунків. Схоже, подружжя вирішило, що дитина може допомогти їм знову зблизитися.

У Вілла та Джади вже є двоє дітей: 26-річний син Джейден та 23-річна донька Віллоу. Крім того, Вілл має 31-річного сина Трея від попереднього шлюбу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями стало відомо, що 34-річна “Барбі” вперше стане мамою. Акторка Марго Роббі засвітила помітно округлий животик від час прогулянки з коханим.