Дружина Вілла Сміта зізналася, що розійшлася з чоловіком аж 7 років тому: що приховували знаменитості

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дружина популярного американського актора Вілла Сміта приголомшила заявою, що вже 7 років не живе з чоловіком. Виявляється, весь цей час Вілл і Джада переживали вкрай важкий етап у стосунках, хоча на публіці ніколи не подавали виду. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

За словами Джади Пінкетт-Сміт, ще з 2016 року вони з Воллом Смітом не живуть разом. 7 років тому пара прийняла рішення розійтися, тому протягом довгих років між ними немає романтичних стосунків. Шокуючу заяву акторка зробила в коментарі виданню People .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас знаменитість наголосила, що фактично вони є чоловіком і дружиною, адже так і не наважилися офіційно розірвати шлюб. Хоча сама Джада не раз про це замислювалася. Та все ж дружина Вілла Сміта визнає, що вони кохають одне одного, проте до кінця досі не розуміють, який характер мають їхні стосунки.

Ми все ще намагаємося розібратися. Ми разом виконували справді складну роботу над собою. Ми відчуваємо глибоке кохання одне до одного, ми намагаємося зрозуміти, який воно має вигляд насправді.
Чому все зламалося? Було багато чого... Станом на 2016-й рік ми були просто виснажені спробами. Думаю, ми обидва ніби застрягли в наших фантазіях про те, якою, ми думали, має бути інша людина. Я дала обіцянку, що в нас ніколи не буде причини розлучитися. Як би там не було, ми будемо працювати разом. Я просто не змогла порушити цю обіцянку

- каже Джада.

Дружина Вілла Сміта зізналася, що розійшлася з чоловіком аж 7 років тому: що приховували знаменитості - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Вілл Сміт розповів про свій секрет успіху . Лауреат премії "Оскар" зізнався, яких зусиль йому коштувало випробування славою.

Фото: Getty Images