Григорій та Христина Решетніки зібрали 1 млн грн для постраждалих в "Охматдиті" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
631

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Подружжя повідомило, що зовсім скоро вони детально прозвітуються про кошти

Знаменитий телеведучий Григорій Решетнік, який разом зі своєю дружиною замислюється про поповнення в родині, повідомив про вражаючу суму, яку вони з коханою змогли зібрати для дітей, що постраждали від масованої російської атаки по лікарні “Охматдит". Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Григорій та Христина повідомили про свій благодійний збір після того, як уся Україна побачила наслідки російської терористичної атаки. Відтак, завдяки цьому збору українці змогли задонатити понад мільйон гривень. І це лише за один день.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подружжя щиро подякувало небайдужим співвітчизникам за таку масштабну активність. Окрім того, закохані повідомили, що кошти зовсім скоро будуть передані на потреби зруйнованого медзакладу.

Разом з вами ми зібрали 1 млн грн за один день для дітей з "Охматдиту". Дуже дякуємо вам за довіру. Ці кошти дуже необхідні для дітей. Впевнена, що вони врятують багатьох. Дякуємо від щирого серця! Разом ми сила! Ви – неймовірні! Переможемо. Детальний звіт незабаром,
- подякувала пара у себе в соцмережах.

Варто зазначити, що фоловери були максимально теплими у своїх словах подяки зірковому подружжю. Окрім того, юзери висловили щирі слова подяки тим, хто доєднався до збору коштів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Григорій Решетнік відповів стосовно хейту через його бронь від мобілізації. Ведучий вкотре зазначив, що робить все у рамках закону.