"Минулого місяця взагалі нуль заробив": Фагот розповів, що приносить йому дохід під час війни

Новини шоубізнесу
860

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/fahot

Окрім того, співак зізнався, на що здебільшого витрачає кошти

Популярний український музикант Фагот, який розповів, чи є в його планах народження дитини, зізнався, скільки заробляє. Подробиці - в нашому матеріалі.

Не є секретом, що багато українських зірок серйозно втратили у рівні заробітку через війну. Не виключенням став і музикант Фагот.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, лідер “ТНМК” намагається триматися на плаву. Він заробляє завдяки студії звукозапису. Окрім того, Олег Михайлюта (справжнє ім’я Фагота) має деякий заробіток завдяки концертним турам, але він не такий значний як раніше, так як колектив переказує багато коштів на потреби української армії.

Друзі допомагають, роблять якісь замовлення, студія працює, ми працюємо. На студії ми пишемо не лише себе, а й інших артистів. Хто хоче – ми робимо і рекламні ролики, озвучки відбуваються. Тури все ж таки відбуваються. Хоча, само собою, ми левову долю переказуємо пацанам (військовим – прим. ред.), бо якщо "нуль" не втримається, то наші студії з нашими українськими ідеями нікому не будуть потрібні. Тому ми, як можемо, вкладаємося у військо, але намагаємося тримати і культуру, і музику,
— розповів артист у своєму інтерв’ю Славі Дьоміну.

Наразі стабільного заробітку у знаменитості немає. Музикант каже, що може бути так, що один місяць у нього хороший заробіток, а може бути, що взагалі у Фагота немає коштів.

Минулого місяця взагалі нуль заробив. Воно непередбачувано. Іноді нормально ввалюється десятками, іноді взагалі пусто. Я витрачаю на студію, оренду, комуналку, бензин. Я, до речі, не рахував. Подушку безпеки ти, звісно ж, собі робиш, але коли війна почалася, вона починає дуже швидко "линяти,
— зізнався виконавець.

Дивитися з 1:10:22

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Фагот розповів про свою дитину, яка мешкає у росії. Музикант детально розповів, як у нього з'явилася донька.