Популярний британський колектив не поїде на фестиваль у Казахстан через росію

Новини шоубізнесу
1 855

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Editors / Facebook

Для рок-гурту "Editors"будь-яка участь росії у дійстві є неприйнятною

Сотні зірок по всьому світу, відтоді, коли в 2022-му році російська армія віроломно вдерлася на територію суверенної України, висловили свою однозначну підтримку країні. Нині ж, свідомі артисти все частіше відмовляються від проєктів, в яких хоча би опосередковано фігурує рф. Так сталося і з британським колективом “Editors”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, рок-гурт прийняв рішення відмовитися від участі у фестивалі Park Live. Дійство відбудеться у Казахстані в першій декаді вересня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це музиканти розповіли на своїй офіційній сторінці у Facebook. Причиною стало те, що спонсором заходу є російський Яндекс. До речі, до директора компанії Тиграна Худавердяна було застосовано ряд санкцій.

Ми вели переговори щодо фестивалю в Алмати, Казахстан. Але дізнавшись, хто є спонсором заходу, ми вирішили скасувати участь. Ми дуже сподіваємося приїхати в Казахстан у майбутньому, але за інших обставин,
- говориться в заяві.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як “Twenty one pilots” підтримали Україну та згадали про неї у своєму кліпі. Артисти вже далеко не вперше підтримують Україну.