Черговий жест солідарності з Україною: "Twenty One Pilots" підтримали та згадали Україну у своєму кліпі

Новини шоубізнесу
698
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дует Twenty One Pilots
Фото: instagram.com/twentyonepilots

Артисти вже далеко не вперше підтримують Україну

Популярний американський музичний дует “Twenty One Pilots”, який приміром, як і актор Джонні Депп неодноразово підтримував Україну у війні з рф, цього разу вкотре відзначилися добрими жестом на адресу країни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, артисти Тайлер Джозеф та Джош Дан представили нову композицію "Overcompensate" та кліп на неї. У цьому відео відразу було помічено український напис "факелоносець".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікаво, що окрім фанів, цей напис помітив колишній радник президента України Ігор Новіков. Чоловік не зміг пройти повз цю новину.

Величезна подяка “Twenty One Pilots”. На бандані Джоша українською написано "Факелоносенць". Вітаємо з чудовим новим синглом!,
- написав Ігор

Як підсумок, зазначимо, що цим самим гурт вкотре відзначив свою позицію щодо широкомасштабного вторгнення росії на територію України. Із самого початку війни вони засудили агресію росії, і їхня позиція завжди була чіткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що фронтмен дуету “Twenty One Pilots” Тайлер Джозеф вчергове стане батьком. Це буде третя дитина селебритіс.