Запроданка Таїсія Повалій вичавила із себе сльози, розповідаючи про поїздку на окуповані українські території

Новини шоубізнесу
550

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Таїсія Повалій. facebook.com/tpovaliyfan

Фанатка путіна розповіла, як відвідала Луганськ

Зрадниця Таїсія Повалій, яка плутає агресію рф з “порятунком”, намагається знову привернути до себе увагу. Цього разу — згадуючи візит до Луганська та мріючи про концерти в Києві. Після відкритої підтримки війни та політики путіна співачка досі сподівається, що зможе повернутися до України.

Повалій, яку звинувачують у зраді, розповідала про свою поїздку на Донбас, демонструючи емоції, які насправді важко назвати щирими. Артистка, яка підтримує російську агресію, продовжує брати участь у пропагандистських заходах і дає інтерв'ю, де висловлює сумнівні твердження про Україну. Зокрема нещодавно вона дала інтервʼю чи не головній фанатці путіна серед російських блогерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На цей раз Повалій вихвалялася візитом до окупованого Луганська під час війни, стверджуючи, що місцеві мешканці з нетерпінням чекали її концертів. Під час своєї промови Повалій буквально вичавила сльози, що без перебільшення виглядали як спроба відпрацювати гроші, отримані від російської влади.

Я була в Луганську нещодавно зовсім. Ти не уявляєш, я ніби побувала вдома. Як мене зустрічали діти! Як мене зустрічали люди! Один хлопець не вірив, що я приїхала. Він на репетиції побачив мене і цілий день простояв біля моєї гримерки. І він сказав: "Для мене це дуже важливо. Є всі артисти, а є Таїсія Повалій". Зараз буду плакати. Це дуже зворушливо. І діти... Коли мені робили зачіску, вони взагалі співали пісні й не давали мені пройти,
— видала пропагандистка.

Таїсія Повалій. Фото: скриншот з відео
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що СБУ оголосила підозру Таїсії Повалій відразу за трьома статтями. Тепер зрадниці загрожує до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.