"Я радію, що жива": зрадниця Повалій розповіла, як її "рятували з України" у лютому 2022-го

Новини шоубізнесу
3 928
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Зрадниця Таїсія Повалій, фото
Фото: instagram

Путіністка знову верзе абсолютно неадекватні речі з цілком серйозним обличчям

Одіозна співачка-зрадниця українського походження Таїсія Повалій, внесена до санкційного списку України за колаборанство, публічні заклики до агресивної війни та виправдовування збройної агресії рф проти України, яка живе в росії і навіть має російський паспорт , розповіла, як її “врятували” на початку повномасштабного вторгнення. Ті події затята путіністка вважає “божим провидінням”, тому зараз із радістю ділиться своїм досвідом.

В інтерв’ю іншому відомому путіністу - Борису Корчевникову, який свого часу прославився завдяки ролі в російському серіалі Кадети”, Повалій заявила, що була рада опинитися у Москві в день повномасштабного вторгнення росії в Україну. Те, що так сталося, колаборантка всерйоз називає “божим провидінням” і дякує окупантам за “порятунок”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, вона заявила таке:

Дивовижно! Боже проведіння! Ми з сином їхали на зйомку шоу з сумочкою, я в шубі і все. Але для мене це було як порятунок! Ця ситуація з "СВО" - я зрозуміла, що мене рятують. Що в мене є шанс на життя. У мене виросли крила. Багато людей кажуть, що я занадто весела, а я радію, що я жива, що це свавілля в Україні може закінчитися,
— розповідає продажна співачка на росТБ.

Крім того, вирішила Таїсія Повалій і згадати про 2014 рік. Зокрема, чому не поїхала на болота ще тоді. І, за її спотвореною версією подій, “усіх обдурили”.

Ми чекали, що будуть підписані "мінські домовленості", ми цим і жили. Ми вірили, але нас усіх обдурили. Усіх нас! Ми чекали! Адже я не виїжджала з України. А потім почалася "спецоперація". І я зрозуміла, що є надія все-таки на те, що будуть зміни в моїй країні. Тому що країна котиться зі скелі... Це обмануті люди. І мені їх навіть якось шкода. Але прозріння прийде. І воно буде дуже-дуже складним,
— розповідає зрадниця-путіністка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями неадекватний спосіб повернутися в Україну вигадала ще одна запроданка — Лоліта Мілявська. Виявляється, їй дуже хочеться ще хоча б раз потрапити до рідного міста, попри те, що в’їзд до країни їй заборонений.