Санта Дімопулос відповіла, чому надалі продовжує дружити з росіянами в умовах повномасштабної війни

Новини шоубізнесу
1 606

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Санта Дімопулос. Фото: instagram.com/santadimopulos

Артистка натякнула, які політичні погляди має її оточення

Колишня учасниця гурту “ВІА Гра” Санта Дімопулос, яка жалілася на польських прикордонників, не раз отримувала у свій бік різкі коментарі. А все через те, що на третій рік війни артистка не цурається відпочивати та проводити спільний час разом із росіянами.

Та днями у себе в соцмережах артистка нарешті відповіла на закиди щодо її дружби з росіянами. Санта підкреслила, що не збирається розділяти людей за національностями, тому не викреслила зі свого життя тих, хто довгі роки жив на московії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім Дімопулос зазначила, що головне для неї — позиція людини. А, за словами виконавиці, її друзі мають подібну позицію, як і в неї самої, тому засуджують (хоч і не на публіку) вторгнення рф.

Тому що я не розподіляю людей на раси, вірування, колір шкіри…Тому що мої друзі, першою чергою, люди, у яких правильні орієнтири та добре серце.
Я б не спілкувалася з людьми, які виправдовують чи підтримують напад на мою країну,
— відповіла Санта Дімопулос.
Санта Дімопулос. Фото: instagram.com/santadimopulos
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Санта Дімопулос шокувала прихильників звісткою про розлучення з чоловіком. Після 11 років шлюбу артистка розірвала стосунки зі своїм чоловіком-бізнесменом Ігорем Кучеренком.