"З таким знущанням...": Санта Дімопулос поскаржилася на поведінку польських прикордонників

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Санта Дімопулос
Фото: instagram.com/santadimopulos

Артистка заявила, що на кордоні її довго не пропускали, через що вона ледь не спізнилася на свій рейс

Ексвіагрянка Санта Дімопулос, яка тільки нещодавно повернулася до Києва , знову відправилася за кордон. Проте цього разу подорож артистки виявилася дуже тривожною, а все через ситуацію, яка з нею сталася на польському кордоні. Що саме трапилося з виконавицею — дізнавайтеся нижче!

На своїй сторінці в Instagram артистка поділилася неприємним досвідом проходження польського кордону. За словами Санти, після такого вона більше не погодиться знову виїжджати саме через цей пропускний пункт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, що артистка тривалий час знаходилася на пункті пропуску, оскільки прикордонники сильно її затримували. При цьому Дімопулос мала квитки на літак, та через цю ситуацію підозрювала, що вже не встигне на рейс.

Ніколи, ніколи не їдьте через польський кордон. Ми запізнюємося на літак, хоча виїхали завчасно. Нас затримали і жодні вмовляння не впливають,
— повідомила Санта Дімопулос.

Санта Дімопулос
Фото: instagram.com/santadimopulos

За словами співачки, прикордонники тривалий час і по декілька разів перевіряли її речі, та окрім того, зверхньо ставилися до неї. Тому, маючи такий досвід, Санта Дімопулос заявила, що більше ніколи не буде перетинати кордон саме через Польщу.

Ми дивом встигли останньої миті. Що з поляками на кордоні відбувається? Це, чесно кажучи, був жах. Вони двічі вивертали наші валізи, перевіряли повністю авто, тримали ворота зачиненими, ще й з таким знущанням. Якби я знала, що там такі люди, я б ніколи не поїхала через Польщу і більше ніколи не поїду, і нікому не раджу. Таке ставлення…жахливе. Максимально затримували, щоб сходити до вбиральні за злоті, євро не беруть. Звідки така ненависть?
— додала виконавиця.
Санта Дімопулос
Фото: instagram.com/santadimopulos
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Санта Дімопулос приголомшила новиною про розлучення з чоловіком . Після 11 років шлюбу вона розірвала стосунки з бізнесменом Ігорем Кучеренком.