В Мережі розритикували Санту Дімополус за те, що вона нібито замовчує збройну агресію рф проти України (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

36-річна українська виконавиця, колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулус висловилася щодо докорів прихильників її творчості про те, що вона нібито недостатньо говорить про війну у своїх соцмережах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram Санта похвалилися новою світлиною з Балі. Жінка поділилася своїм станом душі. Отож, Санта зізналася, що прилетіла на ретрит.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як говорить знаменитість, вона відкрила "новий світ" після п'яти днів трансформації. Проте, її фоловери були збентежені такими висловлюваннями. Зокрема, користувачі написали, що фотоблог Дімопулос перетворився на гарний підчищений Instagram, без війни. Одна підписниця написала:

  • Черговий публічно гарний Instagram, не заплямований війною. Бо війна буде заважати фото з ретритів. Не знаю, як це опинилося у стрічці. Шкода, що досі купа людей нічого не розуміють.

Cанта не стала мовчати і відповіла на цей коментар. Вона написала:

В першу чергу війна в душах людей, тому й відбувається жах на землі.

В Мережі розритикували Санту Дімополус за те, що вона нібито замовчує збройну агресію рф проти України (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Санта Дімопулос зізналася, скільки важить і що призводить до появи зайвих кіло на животі та стегнах. Як каже Санта, всьому виною стрес та переживання.