"В мене теж немає всіх грошей, якщо всі думають, що я стільки заробляю": Христина Соловій розповіла про свій борг Вакарчуку (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
664

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот з відео

Артистка винна колишньому продюсеру 27 тисяч доларів

Відома українська артистка Христина Соловій, яка зізналася, чи дійсно розбила сім'ю Жадана, розкрила інформацію про те, що справді позичала кошти у екснаставника та продюсера Святослава Вакарчука. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це вона розповіла в інтерв’ю блогерці Еммі Антонюк. Зазначимо, що факт позики зафіксовано у оприлюдненій декларації Вакарчука про доходи та витрати за 2023. Відомо, що Христина позичала у співака 27 тисяч доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Соловій заявляє, що це не є якоюсь таємною інформацією. Ці гроші виконавиця пустила у творчість, а тепер має їх повернути. Окрім того, селебритіс додає, що це не “страшна” сума і немає вимоги її повернути негайно.

Мій борг. Нікому це не секрет, що я була досить довго під його продюсуванням, це кошти, які я використовувала на свою творчість, а саме кліпи, записи пісень. Коли я розірвала з ним контракт, це сума, яка залишилась. І я йому винна її. Ну, це ж не є там вимога віддати впродовж там якогось короткотривалого періоду. В мене теж немає всіх грошей, якщо всі думають, що я стільки заробляю. Але, ну, типу, я думаю, що я вчасно справлюся з цим,
- повідомила зірка.

Дивитися з 5:35

Христина додала, що вона поверне борг. Артистка заявила, що вона вдячна за співпрацю з Вакарчуком, хоч і "очікувала від нього більшого". Вона зазначила, що навіть не припускає, що їхня історія може перетворитися у щось схоже на конфлікт Кондратюка з Козловським, коли колишній продюсер та артист геть розсварилися.

Я дуже вдячна йому, що в мене була така можливість і він став тою людиною, яка… Ну, хоча хотіла від нього набагато більше, я хотіла, щоб він більше включався в творчий процес і якось комунікував зі мною більше. А це перейшло просто в якийсь такий, знаєш, ну, кредит для мене,
- резюмувала зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Святослав Вакарчук звільнився із ЗСУ. Пресслужба артиста усе роз'яснила.