Святослав Вакарчук вперше відверто заговорив про дружину та своїх маленьких діточок

Новини шоубізнесу
3 222
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Святослав Вакарчук
Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Фронтмен "Океану Ельзи" зізнався, що родина дуже надихає його у цей непростий час для всіх українців

Лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, який не схотів спілкуватися з Христиною Соловій, вперше за тривалий час розповів на широку аудиторію про свою велику родину. Зазвичай артист тримає особисте життя якомога далі від публіки, проте днями він розповів про стосунки з дружиною та маленькими дітлахами. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Відомо, що дружиною Святослава Вакарчука стала продюсерка Євгенія Яцута. Після розлучення з першою дружиною фронтмен “Океану Ельзи” приховував ці стосунки, проте таємний роман виявився не таким вже й “таємним”. Ще до повномасштабної війни у Святослава та Євгенії народився син Іван, а вже під час широкомасштабної, у пари зʼявилася донечка, на імʼя Соломія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Святослава, його родина — є великим поштовхом і натхненням. А свою дружину та маленьких дітей він називає особистим “антидепресантом”. Про це співак відверто розповів в інтервʼю “Українській правді”, під час спілкування із письменником Андрієм Любкою.

Мені в якомусь сенсі пощастило в житті, бо в мене є вічний антидепресант. Це творчість. Як би не було важко, творчість дає сили йти вперед, дозволяє реагувати на всі ситуації. До того ж у мене менш ніж за рік до повномасштабного вторгнення народився син, а під час вже великої війни — донька. І це для мене таке джерело любові й сили. Творчість і діти, дружина, сім'я — це те, що тримає мій дух на двох стовпах, а третім стовпом є мої поїздки на фронт. Ці три речі роблять стійким мій психічний стан,
— каже Святослав Вакарчук.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Святослав Вакарчук вибачився перед українцями за свою політичну кар’єру. Артист додав, що сьогодні він займається тим, що приносить багато користі.